btw en overdrachtsbelasting

SB-Advisering is opgericht door Saskia Brouwers. SB-Advisering staat voor een persoonlijke benadering en een gunstige prijsstelling. Saskia Brouwers heeft ruime ervaring op het gebied van btw en overdrachtsbelasting. Zij heeft 11 jaar gewerkt bij een big 4 kantoor in de btw en overdrachtsbelasting adviespraktijk. Daarnaast heeft zij ook een controlefunctie gehad bij een grote bank.

Saskia Brouwers is een pure specialist op het gebied van de btw en overdrachtsbelasting. Zij heeft ervaring met het adviseren van grote en kleine gemeenten in het Westen van het land, alsmede onderwijsinstellingen, zorginstellingen en woningcorporaties. Daarnaast heeft zij oog voor de btw-problematiek bij sportverenigingen, welzijnsorganisaties en de kleine ondernemer. Binnen SB-Advisering adviseert zij daarnaast accountants-, belastingadvies- en administratiekantoren zonder eigen BTW-adviseur. Dit kan op basis van losse adviezen, het geven van cursussen of het aanwezig zijn van 1 of meerdere dagen in de week.

Door samenwerking met algemeen fiscalisten en een bedrijfsjurist kan SB-Advisering beschouwd worden als een full-service kantoor en kan SB-Advisering u ook voorzien in advies op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en het opstellen van juridische documenten. Zie hiervoor ook de tab samenwerking.

terug